Faciliteter 

Rødegaard er med sine lyse og indbydende lokaler, det perfekte mødested til alle arrangementer.

 

Lokaler

Yoga sal

En stor og lys sal på 120 kvm, beliggende på 1. sal i det der var gårdens meget store ladebygning. Med loft til kip, god akustik, fint lysindfald og gedigne materialer. Særdeles velegnet til konferencer, kurser, kunst, yoga, dans, musik og meget mere.

Køkken og spisesal

Fuldt udstyret industrielt køkken. Spisesalen ligger i forlængelse af køkkenet, den er lys og indbydende med plads til ca. 35 personer. Fra spisesalen er der direkte udgang til stor sydvendt terrasse og smuk gårdhave.

Festsal

Stor festsal på ca 200 kvm. Hyggelig, rustik stil i den tidligere staldbygning. Her er der plads til 90-100 spisende gæster og er derfor perfekt til bryllupsfester, konfirmationer, fødselsdagsfester, koncerter, udstillinger og meget mere.

Festsal

Yoga sal

Spisesal

Festsal

Yoga sal

Værelser

10 dobbeltværelser

Vi tilbyder 10 dobbeltværelser, der alle har bad. Alle værelser er lyse og hyggeligt indrettet i enkel og rustik stil med direkte adgang til det fri.

Værelser

10 dobbeltværelser

Vi tilbyder 10 dobbeltværelser, der alle har bad. Alle værelser er lyse og hyggeligt indrettet i enkel og rustik stil med direkte adgang til det fri.

Praktisk information

Oprydning og rengøring

Ved leje af Rødegaard sørger man selv for oprydning og let rengøring, samt bortskaffelse af emballage og flasker. Vi sørger for slutrengøringen.

Camping

I forbindelse med arrangementer på Rødegaard er gæster velkomne til at overnatte i eget telt  eller campingvogn. 75 kr. pr. overnatning

Hunde

Det er muligt at medbringe hund på værelse 1 og værelse 2. Alle andre værelser er fri for kæledyr.

Forplejning

Ved leje af Rødegaards køkken står man selv for at tilberede maden eller medbringe egen kok. Vi formidler gerne kontakt til lokale madleverandører.

Er du interesseret i at vide mere?

Vil du høre mere, og er du i tvivl om noget?

 

Vi gør vores bedste for at vores gæster får den bedste oplevelse.

Kontakt os

 

Rødegaard Kursuscenter
Karlshøjvej 5, Vistoft
8420 Knebel
info@roedegaardkursus.dk
+45 30 43 85 80

 

Følg os