Rødegaard Kursuscenter

Her får man det hele – naturoplevelser, smukke, stemningsfulde lokaler til enten fest eller kurser og overnatninger til gæsterne i værelser med sælsom ro. Her er en følelse af tryghed og nærvær, og omgivelserne indbyder til fordybelse glæde og fællesskab.
Naturen på Mols er enestående og via en grusvej kan gæster gå direkte ind i hjertet af Nationalpark Mols Bjerge. Trehøje er beliggende 1,5 km fra herfra.

Rødegaard kan lejes til mange forskellige slags arrangementer, herunder kurser, retreatophold, fester, koncerter, kunstudstillinger, ferie, fordybelsesophold, naturaktiviteter mm.

KURSER OG RETREATS

 

Rødegaard er det ideelle sted til at fordybe sig, finde ro og nærver. Atmosfæren på Rødegaard, samt vores faciliteter danner den perfekte ramme for kurser og retreatophold på op til 20 mennesker.

Læs mere om retreats på Rødegaard her

FACILITETER

 
Rødegaard er med sine lyse og indbydende faciliteter det perfekte sted til mange forskellige slags arrangementer.
I Rødegaards store festsal er der plads til op til 90 spisende gæster. Vi har 10 dobbeltværelser til udlejning. Herudover et stort industrielt køkken og hjemligt café område. Her er også en stor lys yogasal, samt mindre kursuslokaler til rådighed.

Læs mere om Rødegaards faciliteter her

Rødegaard Kursuscenter
Karlshøjvej 5, Vistoft
8420 Knebel

+45 30 43 85 80
info@roedegaardkursus.dk