Faciliteter

Stor sal

Stor sal på ca 200 kvm. Hyggelig, rustik stil i den tidligere staldbygning. Her er der plads til 90 siddende gæster.

Yogasal

En stor og lys sal på 120 kvm, beliggende på 1. sal i det der var gårdens meget store ladebygning. Med loft til kip, god akustik, fint lysindfald og gedigne materialer. Særdeles velegnet til konferencer, kurser, kunst, yoga, dans, musik og meget mere.

Køkken og spisesal

Fuldt udstyret industrielt køkken. Spisesalen ligger i forlængelse af køkkenet, den er lys og indbydende med plads til ca. 30 personer. Fra spisesalen er der direkte udgang til stor sydvendt terrasse og smuk gårdhave.

Mødelokale

Mødelokale 40 kvm. Perfekt til dagsmøder, mindre workshops og meget mere. Her er projecter, whiteboard tavle og flipover til rådighed.

Dobbeltværelser

På Rødegaard er der i alt 10 dobbeltværelser til udlejning. Værelserne er lyse og hyggeligt indrettet i enkel og rustik stil. De har alle bad og udgang til det fri.

Se flere billeder i galleriet

Praktisk information

Oprydning og rengøring

Ved leje af Rødegaard sørger man selv for oprydning og let rengøring, samt bortskaffelse af emballage og flasker. Vi sørger for slutrengøringen.

Handicap info

Der er handicapvenlige toiletter i forbindelse med festsalen samt på ét af værelserne. Spisesal og festsal er tilgængelig via en rampe.

Camping

I forbindelse med arrangementer på Rødegaard er gæster velkomne til at overnatte i eget telt  eller campingvogn. 75 kr. pr. overnatning.

Hunde

Vi har to værelser hvor det er muligt at medbringe sin firbenede ven. Øvrige værelser er fri for hunde. Kontakt os, hvis du ønsker at leje et værelse, hvor du kan tage din hund med.

Forplejning

Ved leje af Rødegaards køkken står man selv for at tilberede maden eller medbringe egen kok. Vi formidler gerne kontakt til lokale madleverandører.

Rødegaard Kursuscenter
Karlshøjvej 5, Vistoft
8420 Knebel

+45 30 43 85 80
info@roedegaardkursus.dk