Overnatning

på Rødegaard

 

 

 

Overnatning og faciliteter på Rødegård

Denne sommer er vi glade for at kunne tilbyde overnatning i Rødegårds naturskønne rammer. Beliggende i hjertet af Mols, ved foden af Trehøje, og med adgang til gårdens helt egen Kaffebar er Rødegård den ideelle base for levende oplevelser i stor natur kombineret med lidt af cafelivets sommerhygge.

Du vil kunne forvente:

  • Rødegårds værelser er med høflig selvbetjening. Høflig selvbetjening betyder større frihed ift. Indtjekning og udtjekning. Herudover at du har adgang til udekøkken faciliteter til fri afbenyttelse, beliggende i Rødegårds frodige køkkenhave, der passes af lokale beboere.
  • Med Rødegård som base, har du rig adgang til lokalområdets utallige oplevelsesfaciliteter, der heriblandt tæller Mols Bjerge nationalpark, flere badestrande, bl.a. Strands der ligger blot fem km væk.
  • Rødegård summer af liv om sommeren, bl.a takket være kaffebaren der holder åbent fem ud af syv dage om ugen. Det betyder også at skulle du blive sulten, eller få lyst til en stille stund i solen med en kop kaffe, eller et glas vin, tilbyder vi i kaffebaren både frokost og kaffe, eller lidt til den søde tand.
  • Kurser i Yoga, klassisk tegning, maleri m.fl. bidrager også til det levende miljø. Hold øje med vores side, eller spørg i cafeen for mere info.

Vi glæder os til denne sommer på det levende Mols.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dobbeltværelse

Rødegaards dobbeltværelser har alle egen indgang fra det fri og eget badeværelse. Her er to enkeltsenge, der nemt kan flyttes sammen til en dobbeltseng.

Dobbeltværelse koster 600 kr. pr. nat.

 

Familieværelse

Rødegaards familieværelse består af to dobbeltværelser der deler entre og badeværelse. Her er 4 sengepladser og er derfor velegnet til familier eller grupper af 3-4 der rejser sammen.

Familieværelse koster 1000 kr. pr. nat.

 

 

  • Inkluderet i prisen er en pakke med sengelinned og håndklæder pr. person.
  • Ønsker I tallerken, bestik, glas og krus, stiller vi det gerne frem til jer, hvis I blot giver os besked herom forinden.

 

 

Booking

Der er åbent for bookinger i sommerferien fra d. 18. juni – 14. august 2021

Ønsker du at booke et værelse send os en mail på info@roedegaardkursus.dk eller via kontaktformularen her på siden.

 

Rødegaard Kursuscenter
Karlshøjvej 5, Vistoft
8420 Knebel

+45 30 43 85 80
info@roedegaardkursus.dk